ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστροφές Προϊόντων & Δικαίωμα Υπαναχώρησης:

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει κάποιο προϊόν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή τηλεφωνικά, έχετε το νόμιμο δικαίωμα να υπαναχωρήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να λάβετε πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας, επιστρέφοντας το προϊόν ή τα προϊόντα στην αρχική του(ς) κατάσταση, συνοδευόμενο από το παραστατικό που έχει εκδοθεί, στην πλήρη αρχική του συσκευασία, χωρίς σκισίματα και φθορές, με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας, αχρησιμοποίητο και μη επεξεργασμένο. Σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον πελάτη με χρέωση του ιδίου.

Δεν θα γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων αν δεν έχει προηγηθεί επικοινωνία μέσω της φόρμας επιστροφής προϊόντων που θα βρείτε πατώντας εδώ και τηλεφωνικής ενημέρωσής μας.

Στην περίπτωση επιστροφής λόγω υπαναχώρησης, τα μεταφορικά έξοδα τόσο για την παραλαβή όσο και την επιστροφή (από και προς την έδρα μας) είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη και  επιβαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο ακόμη και εάν αρχικώς κατά την παραλαβή των προϊόντων δεν είχε χρεωθεί ο πελάτης κόστος μεταφορικών λόγω της πολιτικής Κόστους Αποστολής των προϊόντων της εταιρείας μας.

Μετά τον έλεγχο των προϊόντων που επιστράφηκαν και εφόσον πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, η Εταιρεία, επιστρέφει / καταβάλει το ποσό που καταβάλλατε για την αγορά του προϊόντος και μόνο,  με την ίδια μέθοδο με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά, εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Σε περίπτωση που η συναλλαγή έγινε με πιστωτική κάρτα , η εταιρεία μας ενημερώνει την Τράπεζα και η Τράπεζα θα προβεί σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια. Η Εταιρεία κατόπιν της ενημέρωσης αυτής ουδεμία ευθύνη φέρει για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από τη σύμβαση που έχει καταρτιστεί μεταξύ της εκδότριας τράπεζας και του Πελάτη.

Το δικαίωμα αυτό υπαναχώρησης δεν υφίσταται για :

       α) προϊόντα που έχουν παραχθεί ή προσαρμοστεί στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες . Τα προϊόντα δηλαδή που δίνουν τη δυνατότητα παραμετροποίησης από τον πελάτη πριν την παραγγελία τους και νοούνται ώς εξατομικευμένα. Ως τέτοια ορίζονται προϊόντα που δέν είναι ετοιμοπαράδοτα αλλά κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας με βάση τις προδιαγραφές που έδωσε ο πελάτης και ώς τέτοια εξαιρούνται της νομοθεσίας περί υπαναχώρησης του πελάτη από την παραγγελία μέσω διαδικτύου/ εξ’ αποστάσεως παραγγελίας.

       β) Προϊόντα που δεν είναι ετοιμοπαράδοτα αλλά κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας

       γ) σε περίπτωση που πρόκειται για σφραγισμένο προϊόν το οποίο έχει αποσφραγιστεί ή παραποιηθεί η συσκευασία τους.

       δ) για προϊόντα που δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής (στρώματα, επιστρώματα, ανωστρώματα, μαξιλάρια) διότι έχουν αποσφραγιστεί ή παραποιηθεί η συσκευασία τους.

       ε) σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν, μετά την παράδοση, λόγω της φύσης του, είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένο με άλλα στοιχεία

       στ) σε κάθε άλλη περίπτωση προβλέπεται από το άρθρο 3ιβ ν.2251/1994.

Ελαττωματικά Προϊόντα – Πολιτική Επιστροφών:

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι κάποιο προϊόν που παραλάβατε δεν ανταποκρίνεται στη Σύμβαση τη στιγμή της παράδοσης, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2231032191 και συμπληρώστε την  φόρμας επιστροφής προϊόντων που θα βρείτε πατώντας εδώ. Αφού εξετάσουμε την περίπτωση και αφού συμφωνήσουμε μαζί σας για την επιστροφή του προϊόντος είτε για αντικατάσταση είτε για επισκευή είτε για επιστροφή χρημάτων, θα ακολουθηθεί η εξής διαδικασία:

  •  Θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν στην διεύθυνση της  έδρας της εταιρίας μας.
  • Θα επιστρέψετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία με όλα τα παρελκόμενα πιθανά αξεσουαρ που συμπεριλαμβάνονταν.
  • Εφόσον το λάβουμε, Θα εξετάσουμε προσεκτικά το προϊόν και θα σας ειδοποιήσουμε για το δικαίωμα αντικατάστασης ή επισκευής ή επιστροφής χρημάτων (αν έχετε) μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Θα προωθήσουμε την διαδικασία επιστροφής χρημάτων ή αντικατάστασης ή επισκευής του προϊόντος το συντομότερο δυνατό.
  • Σε περίπτωση που παραλάβουμε το προϊόν, το ελέγξουμε και το προϊόν δεν φέρει κάποιο πραγματικό ελάττωμα (που να μην αποτελεί φυσική φθορά ή φυσιολογική λειτουργία του προϊόντος ή των υλικών του) τότε η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα άρνησης αντικατάστασης ή επιστροφής χρημάτων και το προϊόν αποστέλλεται ξανά στον πελάτη. Στην περίπτωση αυτή το κόστος μεταφορικών της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Κανένας από τους παραπάνω όρους δεν αντιτίθεται στα νόμιμα δικαιώματα σας.

Όλες οι υπηρεσίες που υπάρχουν ή πρόκειται να δημιουργηθούν υπόκεινται στους παρόντες όρους της Πολιτικής Επιστροφών και τόσο η επίσκεψη στις σελίδες και/ή η χρήση των υπηρεσιών του site, όσο και η παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναινείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα όλους τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Καταχώρηση/Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή όλων των όρων που αναγράφονται ανωτέρω καθώς και των Όρων Χρήσης ,της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων,   την Πολιτική Αποστολής προϊόντων, & τους Όρους & Προϋποθέσεις Πωλήσεων συνεπώς εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς, οφείλετε να απόσχετε από κάθε συναλλαγή μέσω του site μας.