ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Ο τρόπος αποστολής των προϊόντων διαφοροποιείται ανάλογα το προϊόν και την περιοχή παράδοσης.  Σε κάθε περίπτωση τα μεταφορικά κόστη υπολογίζονται στην αντίστοιχη φόρμα στην σελίδα του καλαθιού, εισάγοντας   Νομό &  Πόλη( ή δήμο).

Ποιο συγκεκριμένα ισχύουν τα κατώθι:

 

1. ΑΘΗΝΑ :

Παραγγελίες άνω των 1000 με φπα, αποστέλλονται δωρεάν (ισχύουν όροι Δωρεάν Παράδοσης που μπορείτε να δείτε εδώ)

 

Για παραγγελίες κάτω των 1000 με φπα, ισχύει :

α) Τα υφάσματα :

 • στέλνονται με κούριερ αν πρόκειται για λίγα μετρα υφάσματος (έως 3 μέτρα) με κόστος από 11.20   έως 13.60  με φπα.
 • στέλνονται με μεταφορική εταιρία αν τα μέτρα υφάσματος είναι από 4 μέτρα και άνω. Το κόστος είναι 10 με ΦΠΑ . Το κόστος δεν είναι το συνολικό αλλά το κόστος να παραδώσουμε στην έδρα της μεταφορικής στην Αθήνα. Από εκεί μέχρι την διεύθυνσή σας έχει επιπλέον επιβάρυνση για την οποία θα ενημερωθείτε είτε μετά την λήψη της παραγγελίας είτε πριν αν επικοινωνήσετε μαζί μας .  Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα να το παραλάβετε οι ίδιοι από την έδρα της μεταφορικής στην Αθήνα.

β) Οι καθρέπτες:

 • Για εντός Αθήνας , παραδίδονται από συνεργαζόμενη εταιρεία στην πόρτα σας, με κόστος 50 με φπα. Κάθε επιπλέον τεμάχιο χρεώνεται επιπλέον με 5/τεμάχιο.
 • Εκτός αστικού ιστού Αθήνας, παραδίδονται δωρεάν σε συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα. Από εκεί μέχρι την διεύθυνσή σας έχει επιπλέον επιβάρυνση για την οποία θα ενημερωθείτε είτε μετά την λήψη της παραγγελίας είτε πριν αν επικοινωνήσετε μαζί μας .  Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα να το παραλάβετε οι ίδιοι από την έδρα της μεταφορικής στην Αθήνα.

γ) Υπόλοιπα Προϊόντα:

 • Παραδίδονται δωρεάν σε συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα. Από εκεί μέχρι την διεύθυνσή σας έχει επιπλέον επιβάρυνση για την οποία θα ενημερωθείτε είτε μετά την λήψη της παραγγελίας είτε πριν αν επικοινωνήσετε μαζί μας .  Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα να το παραλάβετε οι ίδιοι από την έδρα της μεταφορικής στην Αθήνα.

 

2. ΛΑΜΙΑ – ΣΤΥΛΙΔΑ :

α) Τα υφάσματα :

 • παραδίδονται στην πόρτα σας με κόστος 10 με ΦΠΑ .

β) Οι καθρέπτες:

 • Παραδίδονται στην πόρτα σας, με κόστος 50 με φπα. Κάθε επιπλέον τεμάχιο χρεώνεται επιπλέον με 5/τεμάχιο.

γ) Υπόλοιπα Προϊόντα:

 • Τα υπόλοιπα προϊόντα παραδίδονται με ενδεχόμενο έξτρα κόστος το οποίο εξαρτάται από το ύψος της παραγγελίας , το είδος των προϊόντων, άν απαιτείται ανεβατόριο(γερανός) ή τοποθέτηση και συναρμολόγηση από συνεργείο μας. Θα σας ενημερώσουμε για το πιθανό κόστος κατόπιν παραγγελίας.

 

3. ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ :

α) Τα υφάσματα :

 • στέλνονται με κούριερ αν πρόκειται για λίγα μετρα υφάσματος (έως 3 μέτρα) με κόστος από 11.20   έως 13.60  με φπα.
 • στέλνονται με μεταφορική εταιρία αν τα μέτρα υφάσματος είναι από 4 μέτρα και άνω. Το κόστος είναι 10 με ΦΠΑ . Το κόστος δεν είναι το συνολικό αλλά αφορά το κόστος να παραδώσουμε στην έδρα της μεταφορικής στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ή Λαμία (ανάλογα ποια μεταφορική εκτελεί δρομολόγια προς την περιοχή σας και μας εξυπηρετεί να παραδώσουμε). Από εκεί μέχρι την διεύθυνσή σας έχει επιπλέον επιβάρυνση για την οποία θα ενημερωθείτε είτε μετά την λήψη της παραγγελίας είτε πριν αν επικοινωνήσετε μαζί μας .

β) Οι καθρέπτες:

 • Οι καθρέπτες παραδίδονται  δωρεάν αποκλειστικά και μόνο σε μεταφορική  εταιρία της Αθήνας η οποία εκτελεί δρομολόγια προς την περιοχή σας. Από εκεί μέχρι την διεύθυνσή σας έχει επιπλέον επιβάρυνση για την οποία θα ενημερωθείτε είτε μετά την λήψη της παραγγελίας είτε πριν αν επικοινωνήσετε μαζί μας .

γ) Υπόλοιπα Προϊόντα:

 • Παραδίδονται δωρεάν σε συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ή Λαμία (ανάλογα ποια μεταφορική εκτελεί δρομολόγια προς την περιοχή σας και μας εξυπηρετεί να παραδώσουμε). Από εκεί μέχρι την διεύθυνσή σας έχει επιπλέον επιβάρυνση για την οποία θα ενημερωθείτε είτε μετά την λήψη της παραγγελίας είτε πριν αν επικοινωνήσετε μαζί μας .

4. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ – ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Για δυσπρόσιτες περιοχές στις οποίες δεν δύναται να φθάσουν τα προϊόντα με τους συνήθεις τρόπους αποστολής ( κουριερ για μικρά δέματα ή μεταφορική εταιρία για μεγαλύτερου όγκου δέματα) ,ενδέχεται η παραγγελία σας να φθάσει μέχρι το πιο κοντινό σημείο παράδοσης της μεταφορικής ή κούριερ.

Σε κάθε περίπτωση ωφείλετε να μας ενημερώσετε πρίν την λήψης της παραγγελίας σας ή αμέσως μετά την λήψη αυτής για την εξεύρεση του βέλτιστου τρόπου αποστολής. Διαβάστε περισσότερα στους όρους Χρήσης.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

– Τόσο οι καθρέπτες όσο και τα υφάσματα αν είναι επιμέρους προϊόντα μιας μεγαλύτερης παραγγελίας, δύναται να αποσταλλούν μεμονωμένα από την υπόλοιπη παραγγελία λόγω της διαφορετικής χρήσης τρόπου αποστολής (π.χ Κούριερ , συνεργαζόμενος μεταφορέας κλπ).

– Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που στέλνωνται με μεταφορική εταιρία , είναι πάγιος κανόνας των μεταφορικών εταιριών να παραδίδουν τα προϊόντα πεζοδρόμιο (ονομαζόμενη <<Παράδοση πεζοδρόμιο>>) και όχι εντός της οικίας σας. Αν επιθυμείτε παράδοση εντός της οικίας σας θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με το πρακτορείο για το πιθανό έξτρα κόστος.

– οφείλετε να ενημερώσετε την μεταφορική εταιρία για τυχόν δυσκολίες πρόσβασης ( στενοί δρόμοι, πεζόδρομοι, μονοδρόμηση κλπ ) καθώς και για τυχόν απαραίτητη χρήση μικρών οχημάτων μεταφοράς, ανάγκη χρήσης ανεβατόριου(γερανός) κλπ. και να ενημερωθείτε για το πιθανό έξτρα κόστος μεταφοράς.

– οφείλετε να ενημερώσετε την μεταφορική εταιρία και να συννενοηθείτε μαζί της για την ημέρα και ώρα παράδοσης που σας εξυπηρετεί.

– Η χρήση του ανυψωτικού μηχανήματος(ανεβατόριο/γερανός) κρίνεται απαραίτητη σε κάθε περίπτωση όπου :

 • η παράδοση γίνεται σε όροφο πέραν του 2ου
 • η παράδοση αφορά προϊόντα αυξημένου όγκου ή βάρους , ανεξαρτήτως ορόφου παράδοσης. Εάν ούτε η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος δεν είναι εφικτή , τότε ο τρόπος παράδοσης των προϊόντων αξιολογείται κατά περίπτωση.

– Αδυναμία Παράδοσης: Αν δεν μπορέσουμε να σας παραδώσουμε, θα βρούμε ένα ασφαλές μέρος για να αφήσουμε το δέμα σας. Αν δεν μπορέσουμε να βρούμε ένα τέτοιο μέρος, τα προϊόντα θα επιστραφούν σε εμάς ή σε συνεργαζόμενες εταιρείες φύλαξης και μεταφοράς προϊόντων. Δεν θα αφήσουμε κάποιο σχετικό σημείωμα για το πώς θα παραλάβετε τα προϊόντα σας. Είναι πιθανό να χρειαστεί να σας χρεώσουμε με κόστη αποθήκευσης και εκ νέου αποστολής την παραγγελίας σας.

Διαβάστε περισσότερα στους Όρους & Προϋποθέσεις Πωλήσεων.