Τρόποι Πληρωμής

1. Κατάθεση στην Τράπεζα

Κατάθεση σε ένα από τους παρακάτω τραπεζικούς μας λογαριασμούς της εταιρίας μας inDecor με δικαιούχο τον ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ :

ΕΘΝΙΚΗ: 39600371254 IBAN: GR9701103960000039600371254

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5163108936520IBAN: GR0801721630005163108936520

Η παραγγελία σας θεωρείται έγκυρη κατόπιν επιβεβαίωσης της κατάθεσής σας από το λογιστήριό μας.  Μετά το πέρας 3 (τριών) εργάσιμων ημερών, αν δεν πραγματοποιηθεί κατάθεση η παραγγελία σας θεωρείται άκυρη και διαγράφεται.

Υπάρχει η δυνατότητα να καταθέσετε ώς προκαταβολή το 50% της αξίας της παραγγελίας σας , αν η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα τα οποία κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας. Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη θα σας ενημερώσουμε για να προβείτε σε εξόφληση ώστε να την αποστείλουμε.

Στην αιτιολογία της τραπεζικής κατάθεσης, θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναφέρετε το όνομά σας (ίδιο με το όνομα που δώσατε για την Παραγγελία). Μετά την κατάθεσή σας παρακαλούμε ενημερώστε μας για αυτήν είτε τηλεφωνικώς είτε με email.

2. Πληρωμή με Κάρτα.

Οι κάρτες που υποστηρίζονται είναι οι εξής:
◼ Visa και Mastercard πιστωτικές κάρτες όλων των τραπεζών
◼ Visa και Mastercard χρεωστικές κάρτες όλων των τραπεζών
◼ Maestro χρεωστικές κάρτες
◼ Visa και MasterCard προπληρωμένες κάρτες όλων των τραπεζών

Εφόσον ο χρήστης έχει επιλέξει την συναλλαγή με κάρτα, ανακατευθύνεται αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της υπηρεσίας epay eCommerce της Τράπεζας Πειραιώς στο οποίο καλείται να δώσει τον αριθμό της πιστωτικής του κάρτας , την ημερομηνία λήξης, το όνομά του καθώς και το τριψήφιο κωδικό επαλήθευσης. Η υπηρεσία epay eCommerce παρέχει υψηλό επίπεδο ασφαλείας διότι οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα μεταφέρονται μέσω διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή με μέγιστο επίπεδο ασφάλειας. Μετά την επιτυχή πληρωμή ανακατευθύνεται πίσω στο κατάστημά μας.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών o ίδιος κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και η επωνυμία να αναγράφεται στην κάρτα.